Nieuwe programma's in april toegevoegd!

Lees hier welke kijkcijferhits en verborgen pareltjes er bij NLziet te vinden zijn.

 

Heb je een half uurtje tijd over en zin om even iets te kijken? Laat je wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief of kijktips op Facebook, Twitter en Instagram. Op deze pagina vind je alle nieuwe programma’s en series van april. Met welke serie ga jij vanavond op de bank hangen? Veel kijkplezier!

 

War & Peace
Kostuumdrama naar Tolstoj’s beroemde roman. Terwijl Napoleons leger Rusland nadert, hebben enkele jonge aristocraten op persoonlijk vlak al voldoende zorgen.

 

Himmlers hersens heten Heydrich
Deze serie is gebaseerd op de bestseller ‘HhhH’ van Laurent Binet. Binet beschrijft de spectaculaire aanslag op nazikopstuk Reinhard Heydrich in Praag, mei 1942.

 

The Level
Rechercheur Nancy Devlin is op zoek naar een moordenaar, maar haar rol als getuige mag niet bekend worden. Nancy ontdekt al snel dat ook de moordenaar op zoek is naar die getuige…

 

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken
Dave en Donny Roelvink beginnen samen een zaak: Hermanos. Overdag een health centrum en ’s avonds een cocktailbar waar lekker gefeest mag worden. Kijk iedere week alvast een aflevering vooruit!

 

Telefilm
Ook dit jaar staat er weer een nieuwe reeks aan Telefilms voor je klaar bij NLziet. Kijk onder andere naar De Aflossing, Het Bestand, Off Track en Black Out.

 

The Blacklist: Redemption
Tom Keen (Ryan Eggold) verenigt zich met de briljante en sluwe Susan Hargrave (Famke Janssen). Zij heeft de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

 

Vechtershart
Het tweede seizoen van Vechtershart is begonnen! Maar bokser Nick Roest (Waldemar Torenstra) pakt het wel anders aan dan in het eerste seizoen, hij richt zich nu op MMA (Mixed Martial Arts).

 

Nieuwe Buren
Alle afleveringen van Nieuwe Buren staan online bij NLziet! Je volgt twee echtparen die op zoek zijn naar geluk, ondertussen verandert hun leven in een vreselijke nachtmerrie.

 

Oplichters in het buitenland
Kees van der Spek gaat op zoek naar oplichters in populaire vakantiebestemmingen. Bewapend met verborgen camera’s duikt hij in de wereld van de oplichter om hem te ontmaskeren.

 

Peking Express
Peking Express is terug! Zeven duo’s gaan de strijd aan tijdens een barre tocht. Stress en de ontbering vergen het uiterste. Alleen de sterksten en slimsten hebben kans het einde te bereiken.

 

Holland’s Got Talent
De zoektocht naar onontdekt talent is weer van start! De deskundige jury staat ook dit seizoen weer voor de moeilijke taak om het kleurige palet aan talent te beoordelen dat de revue passeert.

 

Familie Kruys
Kijk iedere week een aflevering van Familie Kruys vooruit bij NLziet! Bette heeft het als stylist helemaal gemaakt, maar in haar privéleven loopt het niet altijd lekker. Gaan zij en Johan nou wel of niet gaan trouwen? En keert Ruxandra terug bij Thomas?

 

Ontvoerd
John van den Heuvel helpt opnieuw achtergebleven ouders bij de hereniging met hun kind. Vaak zijn de kinderen door de andere ouder naar het buitenland ontvoerd.

 

National treasure
Terwijl iedereen het verleden oprakelt vertelt Marie haar dochter Dee dat zij ervoor kiest om Paul te vertrouwen, omdat ze van hem houdt. Met deze zin in haar achterhoofd geeft Dee toe aan een impuls.

 

Endeavour Morse
Morse is verbitterd en woont in een afgelegen huis in het bos na ontslagen te zijn uit de gevangenis, beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan. Als er een vrouw vermoord wordt gevonden in de buurt van zijn huis wordt hij tegen zijn zin in toch bij het onderzoek betrokken.

 

It Takes 2
Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas en nog meer BN’ers zingen de sterren van de hemel!

 

De jongens tegen de meisjes
Chantal en Tijl zijn er terug en gaan wekelijks de strijd met elkaar aan!

 

Wie ben ik?
In de jaren negentig was dit programma jarenlang een succes met André van Duin en Ron Brandsteder als gangmakers, nu is het aan Jandino Asporaat en Nijib Amhali om zoveel mogelijk punten binnnen te halen.

 

Witse
In deze Vlaamse detectiveserie volg je commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle.

 

Gort over de grens
Ilja Gort verlaat zijn geliefde Frankrijk. Nederlands bekendste wijnboer wil erachter komen waarom de Italianen zoveel talent hebben om te genieten van de goede dingen des levens. Is hij in Italië wellicht beter af dan in Frankrijk?

 

Smeris
Theo (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem (Dennis van de Ven) gaan de wilde strijd aan met de georganiseerde misdaad in Tilburg.