Nieuw seizoen Chateau Meiland te zien op NLZIET

Wat goeeed! Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is (bijna) te zien op SBS6. Vanaf 31 augustus kunnen we op maandag én donderdag genieten van gloednieuwe afleveringen. En weet je wat zo fijn is? Bij NLZIET kun je alle afleveringen van Chateau Meiland reclamevrij terugkijken via je smartphone, tablet of laptop voor als je Chateau Meiland gemist hebt. Ook kun je elke week één aflevering vooruitkijken. Zit jij er al klaar voor? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct! • sbs logo

  Aflevering 16

  Thu 19 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 15

  Thu 12 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 14

  Thu 05 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 13

  Mon 02 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 12

  Thu 29 Oct • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 11

  Mon 26 Oct • 20:30

  41 minChateau Meiland seizoen 4

Het nieuwe seizoen gaat weer van start, maar de afleveringen staan dit keer niet alleen in het teken van Chateau Marillaux in Frankrijk, maar ook de grote verhuizing naar Nederland! Familie Meiland heeft besloten om hun leven weer in ons kikkerlandje voort te zetten. De keuze kwam uit de lucht vallen, want Chateau Meiland zou ook in 2020 helemaal volgeboekt zijn. Vanwege het coronavirus werden de boekingen helaas geannuleerd. Maar wees niet getreurd, want ook dit seizoen beleven ze allerlei avonturen.

Zo gaan Erica en Martien Meiland in Hengelo wonen, omdat ze een Bed & Breakfast willen opzetten. En natuurlijk zijn Maxime en haar dochter Claire ook weer van de partij. Voordat familie Meiland het Chateau te koop kan zetten, moet er eerst veel opgeruimd worden en ook moet het interieur er piekfijn uitzien. Het pimpen van het Chateau gaat Maxime, Erica en Martien Meiland niet altijd gemakkelijk af…


Succesvolle reality serie

Chateau Meiland is een goed bekeken reality-serie. In het populaire programma wordt de familie Meiland, bestaande uit Erica, Maxime, Claire, Montana en Martien Meiland, gevolgd die een kasteel in Frankrijk omtoveren tot een Bed & Breakfast. Sinds 2019 is het programma op SBS6 te zien. Het programma won in hetzelfde jaar de Gouden Televizier-Ring.

Vooral de flamboyante Martien Meiland is bekend geworden door het programma. Zijn uitspraken blijven iedereen bij, zoals ‘wat goed’ en ‘enig’! Velen vinden hem hilarisch en houden van zijn humor. Zo zijn er veel memes en gifjes over hem te vinden. Ook presenteerde hij na de uitzendingen van de reality serie andere programma’s, zoals Cash or Trash?


Eigen kledinglijn

Niet alleen de extravagante Martien Meiland werd succesvol, maar ook zijn dochter Maxime Meiland. Zij kreeg tijdens de opnames een eigen kledinglijn! Het was altijd al een droom van Maxime om een kledinglijn te starten. Daarom ontwierp ze kleding voor het merk Monciel. Al tijdens de afleveringen van seizoen 3 werden de eerste kledingstukken uit de collectie getoond.


Oude seizoenen terugkijken bij NLZIET

Er is alweer een seizoen 4 van Chateau Meiland, maar wil je alle in- en outs van de Meilandjes weten? Dan moet je zeker ook de afleveringen van de andere seizoenen kijken. Bij NLZIET kun je ook seizoen 2 en 3 reclamevrij terugkijken via je smartphone, laptop of tablet of elke week een aflevering van Chateau Meiland vooruitkijken. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct de afleveringen van seizoen 2, 3 en 4. 

Veel kijkplezier!