Deze programma's waren het meest populair bij NLZIET

Wij zijn dol op lijstjes! Heb jij ook naar deze programma’s en series gekeken afgelopen jaar? Of ben jij niet schuldig aan guilty pleasures als Temptation Island of De Spa? Dit zijn in willekeurige volgorde de meest bekeken programma’s door onze abonnees:

Goede Tijden, Slechte Tijden

Al ruim 25 jaar kijken er meer dan een miljoen mensen per dag naar de perikelen van de inwoners van Meerdijk. Ook 2017 zat weer bomvol avontuur! Wat was jouw GTST hoogtepunt?

Goede Tijden, Slechte Tijden

Penoza

In het vijfde en tevens laatste seizoen gaat het Carmen voor de wind. Haar kinderen zijn gelukkig en de drugshandel loopt goed. Carmen denkt aan stoppen, maar wil eerst nog een laatste grote slag slaan voordat ze de drugswereld definitief vaarwel zegt. Dit gaat niet zo makkelijk als gedacht….

Penoza

Utopia

De bewoners van Utopia hebben hun leven in de ‘normale wereld’ opgezegd en gaan het avontuur aan om een compleet nieuw bestaan op te bouwen met elkaar. Op 1 juni 2018 zal er een einde komen aan de langstlopende dagelijkse realityserie ter wereld.

Utopia

Helemaal het Einde

Drie Nederlandse gezinnen krijgen de kans om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Welke gezinnen blijven definitief aan de andere kant van de wereld?

Helemaal het Einde

Klem

Hugo is weduwnaar en probeert zijn leven weer op de rails te krijgen met zijn twee dochters. Het vriendinnetje van zijn dochter heeft een vader met een gevaarlijke achtergrond… De keurige belastinginspecteur Hugo komt zo langzamerhand en ongewild in de criminele wereld terecht.

Klem

Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Mr. Frank Visser lost samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna Mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak

The Bold and the Beautiful

Al dertig jaar is The Bold and the Beautiful één van de meest populaire series wereldwijd. De serie is in ongeveer 130 landen te zien op televisie. Kijk jij ook dagelijks naar de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations?

The Bold and the Beautiful

Vier Handen op één Buik

BN’ers helpen acht tienermoeders tijdens hun zwangerschap en de periode daarna. Kijk onder andere naar Patty Brard, Monique Smit en Jelka van Houten die hun handen uit de mouwen steken voor de toekomstige moeders.

Vier Handen op één Buik

De Spa

In deze serie volg je het wel en wee van het personeel in een luxe wellnessresort. Zo kom je alles te weten over eigenaresse Tess en haar vriend Douglas. Tijdens een feestelijke dag in De Spa komt ineens ex-man Thomas opdagen, samen met zijn nieuwe vrouw Nina…

De Spa

Temptation Island

In het zonnige Thailand gaan vier koppels de ultieme relatietest met elkaar aan. Twaalf dagen lang worden de stellen van elkaar gescheiden. Tot nu toe klinkt dit als een prima vakantie, maar op zowel het mannen- als vrouweneiland lopen tien begerige vrijgezellen rond. Hun enige doel is: verleiden!]

Temptation Island