Flikken Maastricht seizoen 17 NLZIET

Flikken Maastricht seizoen 17 kijk je bij NLZIET

18 januari 2023

Flikken Maastricht seizoen 17 is vanaf 17 februari 2023 te zien op NLZIET en belooft weer een spannende en emotionele reis te worden. Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram of TikTok en mis niets meer.

Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s Nog geen NLZIET-abonnement? Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

 

Probeer 14 dagen gratis

Flikken Maastricht 2023

Flikken Maastricht is een populaire Nederlandse politieserie die sinds 2007 wordt uitgezonden op NPO 1. De serie speelt zich af in de Limburgse stad Maastricht en volgt het dagelijks leven van een groep politieagenten met in de hoofdrol politierechercheurs Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf).

Vele kijkers volgen de serie regelmatig, maar voor degenen die een aflevering hebben gemist of achterloopt in het kijken van de serie, is er goed nieuws. NLZIET biedt de mogelijkheid om Flikken Maastricht live en on demand te kijken. Zo mis je niets meer van jouw favoriete personages.

Nieuw seizoen

In het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht zie je hoe de politie van Maastricht te maken krijgt met een reeks zaken in de stad en niets is wat het lijkt… De agenten zullen hard moeten werken om door deze leugens heen te komen en de echte daders op te pakken. Met welke moeilijke situaties krijgt de politie te maken?

Spoilers! Terugblik seizoen 16

Wolfs en Eva krijgen te maken met een tegenstander die uit is op wraak… Daarnaast zijn er een hoop misdaden, zoals Mexicaanse meth koks, geradicaliseerde jonge mannen, ontsnapte gevangenen, wrekende moeders en 5G-activisten. Het houdt niet op. Plots wordt tijdens één van de onderzoeken Wolfs aangehouden. Daardoor kan hij Eva niet waarschuwen voor een val waarin ze loopt…

Kijk alle seizoenen

Flikken Maastricht heeft een hoop seizoenen. Flikken Maastricht gemist? Geen probleem! Met NLZIET kun je alle seizoenen van Flikken Maastricht terugkijken, op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis