Filmtips voor het hele gezin!

De leukste filmtips voor het hele gezin op een rijtje

 

Geen idee wat je vanavond moet gaan kijken? Wij hebben een aantal leuke filmtips voor je op een rijtje gezet voor het hele gezin! Pak je bak popcorn er bij en kijken maar!

 

Alles is familie

De familie De Roover weet zich totaal geen raad. Winnie wil heel graag kinderen. Haar man wil juist meer zichzelf leren kennen. Haar broer Charlie wil liefst helemaal niks doen. Hun zwager, Dick, wil zijn overleden vrouw terug. Arend wil alleen gelukkig zijn. En moeder Jeanette is alleen bezig met het vinden van een partner. Hoe loopt dit af?

 

Aanmodderfakker

De lamzak en eeuwige student Thijs, sloft in een relaxed tempo door zijn leven vol bier, chicks en een occasional shift in een sfeerloze mediagigant heen. Als Thijs weer eens een wasje wil draaien bij zijn zus treft hij daar de oppas aan: Lisa, een zestienjarig meisje met torenhoge ambities. Deze ontmoeting boort bij Thijs een diep weggestopte onvrede over zijn eigen passieve leven aan.

 

Bloed, zweet en tranen

Het verhaal van Nederlands beroemdste volkszanger André Hazes. De zanger kampt met zijn moeizame jeugd en met een ernstige alcoholverslaving, maar een succesvolle samenwerking met zijn producent en de steun van zijn jonge vrouw houden hem op de been. Totdat zijn gezondheid hem in de steek laat…

 

Dansen op de vulkaan

Maarten is een gewone jongen van zestien. Na schooltijd gaat hij graag met vrienden in het park hangen, muziek luisteren, gamen met zijn beste vriend Stefan en zo vaak mogelijk naar de dansschool. Daar danst hij het liefst met Roxanne. Bijna niemand, zeker Roxanne niet, mag weten dat Maarten een chronische ziekte heeft; een ernstige vorm van stofwisselingsziekte waardoor hij niet oud zal worden.

 

De nieuwe wereld

Mirte werkt als schoonmaakster in het aanmeldcentrum voor asielzoekers bij de luchthaven. Ze is een weerbarstige vrouw die door routine haar verleden probeert weg te drukken. Ook haar zoontje houdt ze ongewild op afstand. Als de West-Afrikaanse Luc wordt binnengebracht, raakt Mirte onder de indruk van de charismatische vluchteling. Door hun ontmoetingen lijkt Mirte weer grip te krijgen op haar leven.

 

De President

Komedie over de nabije toekomst van Nederland, waarin het koningshuis niet meer bestaat en een president moet worden gekozen.

 

Loenatik te Gek!

De vijf psychiatrische patiënten uit Loenatik zijn noodgedwongen terug in de maatschappij, en zonder hen is de werkloze zuster Ten Hoeven depressief. Wanneer de gekken vernemen dat de zuster ontvoerd is, komen ze gezamenlijk in actie. Na een uitbundige, gevaarlijke en knettergekke zoektocht vinden ze hun geliefde zuster terug en blijkt er achter dit ontvoeringsmysterie een ongelooflijk verhaal te zitten.

 

Assepoester: Een Modern Sprookje

De wees Anna werkt voor haar stiefmoeder Patricia en stiefzussen Debby, Jenny en Petty op de oude manege van haar vader. Wanneer de koninklijke familie een bal organiseert mag Anna niet mee, toch sluipt ze stiekem het huis uit en op het bal ontmoet ze de knappe prins Lodewijk.

 

De Prinses Op De Erwt: Een Modern Sprookje

Koningin Aurelia en koning Balthazar van Luxenstein zitten in zak en as. De populariteit van de monarchie neemt af en ze staan op het punt hun baan kwijt te raken. Adviseurs wijzen hen erop dat een mooi koninklijk huwelijk de boel flink zou oppeppen. Maar waar halen ze op stel en sprong een geschikte prinses voor hun zoon Manuel vandaan? Producent Leo de Boer komt met een oplossing: een reallifeshow waarin Manuel op zoek gaat naar zijn grote liefde.

 

Dunya & Desie in Marokko

Hartverwarmende en komische roadmovie over de hartsvriendinnen Dunya en Desie. Op haar achttiende verjaardag krijgt Dunya tot haar grote schrik te horen dat ze uitgehuwelijkt wordt aan een Marokkaanse neef. Tegelijkertijd raakt Desie zwanger van haar rijschoolleraar. Ze weet niet of ze het kindje moet houden en besluit samen met Dunya op zoek te gaan naar haar biologische vader. Wanneer deze in Marokko blijkt te wonen, lijkt dit een uitweg voor hen allebei.

 

Veel kijkplezier!