De leukste films voor het hele gezin

Heb je vanavond zin in een leuke film, maar geen idee wat je moet gaan kijken? Wij hebben een aantal leuke filmtips voor je op een rijtje gezet voor het hele gezin. Pak je bak popcorn erbij en kijken maar!Met een abonnement op NLZIET kijk je online televisie naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Kijk programma’s en series live, terug en soms zelfs vooruit. Er zijn ook veel leuke films te vinden. Blader eens door het film aanbod en kijk of er iets voor je tussen zit!


Ben je benieuwd of NLZIET iets voor jou is? Probeer de eerste maand gratis en kijk direct een leuke film! Een maandabonnement kost €7,95. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.Alles is familie

De familie De Roover weet zich totaal geen raad. Winnie wil heel graag kinderen. Haar man wil juist meer zichzelf leren kennen. Haar broer Charlie wil liefst helemaal niks doen. Hun zwager, Dick, wil zijn overleden vrouw terug. Arend wil alleen gelukkig zijn. En moeder Jeanette is alleen bezig met het vinden van een partner. Hoe loopt dit af?


Big Friendly Giant

Een verhaal dat we allemaal kennen, de grote, vriendelijke reus (de GVR), is te zien als film bij NLZIET! Een meisje ontdekt de wereld van reuzen door een grote, vriendelijke reus die haar meeneemt in zijn avonturen. Samen proberen ze de invasie van reuzen te stoppen.


De nieuwe wereld

Mirte werkt als schoonmaakster in het aanmeldcentrum voor asielzoekers bij de luchthaven. Ze is een weerbarstige vrouw die door routine haar verleden probeert weg te drukken. Ook haar zoontje houdt ze ongewild op afstand. Als de West-Afrikaanse Luc wordt binnengebracht, raakt Mirte onder de indruk van de charismatische vluchteling. Door hun ontmoetingen lijkt Mirte weer grip te krijgen op haar leven.


Pietje Bell 1

Pietje Bell heeft veel kwajongensstreken waardoor hij de stad op stelten zet. Een krant besluit zijn avonturen vast te leggen en te publiceren. Pietje Bell wordt gezien als een grote held door zijn vrienden, maar buurman Geelman wil niets te maken hebben met zijn streken. Toevallig komt Pietje een dievenbende tegen en daarmee maakt hij de straten onveilig.


Assepoester: Een Modern Sprookje

De wees Anna werkt voor haar stiefmoeder Patricia en stiefzussen Debby, Jenny en Petty op de oude manege van haar vader. Wanneer de koninklijke familie een bal organiseert mag Anna niet mee, toch sluipt ze stiekem het huis uit en op het bal ontmoet ze de knappe prins Lodewijk.De prinses op het erwt

Koningin Aurelia en koning Balthazar van Luxenstein zitten in zak en as. De populariteit van de monarchie neemt af en ze staan op het punt hun baan kwijt te raken. Adviseurs wijzen hen erop dat een mooi koninklijk huwelijk de boel flink zou oppeppen. Maar waar halen ze op stel en sprong een geschikte prinses voor hun zoon Manuel vandaan? Producent Leo de Boer komt met een oplossing: een reallifeshow waarin Manuel op zoek gaat naar zijn grote liefde.


Dunya & Desie in Marokko

Hartverwarmende en komische roadmovie over de hartsvriendinnen Dunya en Desie. Op haar achttiende verjaardag krijgt Dunya tot haar grote schrik te horen dat ze uitgehuwelijkt wordt aan een Marokkaanse neef. Tegelijkertijd raakt Desie zwanger van haar rijschoolleraar. Ze weet niet of ze het kindje moet houden en besluit samen met Dunya op zoek te gaan naar haar biologische vader. Wanneer deze in Marokko blijkt te wonen, lijkt dit een uitweg voor hen allebei.Benieuwd naar één van deze films of naar alle andere tv-programma’s, series, documentaires of films die op NLZIET staan? Probeer NZLIET eens een maandje uit! Meld je aan en kijk direct.


Veel kijkplezier!