B&B Vol Liefde kandidaten 2022

Ze zijn er klaar voor: de 8 nieuwe, ambitieuze B&B eigenaren. Op zoek naar de eeuwige liefde die het rooskleurige leven van de eigenaren nog net wat mooier maakt. Welke Nederlandse partner durft het avontuur in Europa aan te gaan? Hieronder maken we kennis met de B&B Vol Liefde kandidaten.

Vanaf maandag 11 juli is B&B Vol Liefde iedere werkdag om 20.30 uur te zien op RTL4 bij NLZIET. Heb je een aflevering gemist? Kijk deze dan terug bij NLZIET.  

Richard – Portugal

Richard is een echte levensgenieter. Met zijn 50 jaar probeert hij nog alles uit het leven te halen. Hij verruilt het regenachtige Nederland dan ook voor het zonovergoten Portugal. Hij is de enige eigenaar waarvan de B&B nog niet geopend is. De grote villa in de Algarve wordt nog verbouwd tot een luxe onderkomen voor de gasten en met het overige land maakt hij plaats voor een Glamping. Nu nog een leuke vrouw!


Hans – Frankrijk

De 60-jarige Hans heeft al langere tijd Nederland ingeruild voor het kleine Franse dorpje Dégagnac. Sinds 2002 runt hij hier zijn B&B, bestaande uit twee vakantiehuizen, twee mooie kamers en een kleine boerencamping. Hans’ grote passie: paarden. Hij heeft een grote manage met 10 paarden en is gespecialiseerd in speciale trektochten. Zijn toekomstige vrouw moet wel zijn passie begrijpen.


Martijn – Portugal

In het kleine dorpje, Deixa o Resto, in het Zuiden van Portugal woont Martijn. Hij runt hier al een aantal jaren samen met zijn ouders een B&B. Hij is een echte avonturier en houdt erg veel van reizen. Martijn heeft dan ook al veel van de wereld gezien en spreekt maar liefst 7 talen. Hij is nu klaar om zich te settelen met een zelfstandige vrouw.


Denise – Spanje

Als we naar het zonnige dorpje Órgiva gaan in het zuiden van Spanje, dan komen we daar de 31-jarige Denise tegen. Ze runt hier een vakantiecomplex met een flink aantal appartementen. Haar oom is de officiële eigenaar van dit complex, maar ondernemen is er bij Denise met de paplepel ingegoten. Ze zoekt dan ook een sportieve, ambitieuze man die haar leven kan aanvullen. 


Natasja – Frankrijk

Vier jaar geleden besloot Natasja (49) om het mooie Haarlem te verlaten voor Frankrijk. In Haarlem had ze een druk leven met een goede carrière en een groot sociaal netwerk. Ze verlangde naar meer rust en dat heeft ze gevonden in het dorpje Blèves. Inmiddels heeft ze in de afgelopen vier jaar ook een sociaal netwerk opgebouwd in Frankrijk, maar zou ze graag weer verliefd willen worden.


Hans – Italië

In 1990 ging de 54-jarige Hans zes weken naar Italië om de taal te leren. Echter werd hij helemaal verliefd op Bella Italia en is hij nooit meer teruggekomen. Italië voelde voor hem als een warm bad. In 2008 is hij met zijn toenmalige vrouw, inmiddels gescheiden, een B&B gestart in het dorpje Pistoia. Hans kan niet wachten om weer een romantische relatie op te bouwen met iemand.


Astrid – Oostenrijk

Het is niet gek dat we Astrid terugvinden in Oostenrijk. Als kind ging ze namelijk altijd al op vakantie naar dit prachtige land. Ze werd verliefd op de natuur en kreeg een grote droom: het openen van een pension op deze mooie plek. Vijf jaar geleden is haar wens in vervulling gegaan en heeft ze een mooie B&B geopend, samen met haar toenmalige partner en kinderen, in het dorpje St. Michael im Lungau. Sinds Astrid gescheiden is runt ze de B&B alleen en dat verloopt prima. Ze wil echter graag haar leven weer met iemand kunnen delen.


Ted – Spanje

Ben je op Madeira in het dorpje Estreito Da Calheta en zie je een stralende vrouw lopen? Dan is dit waarschijnlijk de 68-jarige Ted! Door de jaren heen heeft ze de wereld echt ontdekt en al in verschillede landen gewoond. Ze is een echt gezelligheidsdier met een groot sociaal netwerk. Het enige wat nog ontbreekt in haar leven is een leuke man. Ze is op zoek naar iemand waarmee ze de rest van haar leven kan delen.


B&B Vol Liefde gemist?

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien bij NLZIET. Heb je een aflevering van B&B Vol Liefde gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kijk je de afleveringen reclamevrij terug. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar de avonturen van de B&B eigenaren.