Race om de Ringen deelnemers

Vanaf donderdag 26 mei presenteert Beau van Erven Dorens het nieuwe spannende programma Race om de Ringen. Zes verloofde stellen testen hoe sterk hun relatie is en strijden zo om de huwelijksreis van hun leven. Dit programma speelt zich af in het prachtige Jordanië.


Zijn de zes koppels sterk genoeg om de heftige omstandigheden van de woestijn aan te kunnen? En welk koppel gaat ervandoor met die prachtige huwelijksreis? Wij stellen je de Race om de Ringen deelnemers graag voor.


Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk live en on demand.Lauren en Bart

Lauren en Bart zijn beiden 32 jaar. Ze zijn opgegroeid in hetzelfde dorp en Bart had al heel lang een oogje op Lauren. Twaalf jaar geleden greep Bart eindelijk zijn kans. Hij gooide al zijn charmes in de strijd en veroverde zo het hart van Lauren. Bart heeft Lauren vorig jaar in een luchtballon midden in de Serengeti ten huwelijk gevraagd. Ze gaan met volle overgave en 100% inzet meedoen aan Race om de Ringen.


Lauren en Bart

Leonie en Rick

Rick (33) werd zes jaar geleden tijdens een avondje stappen in Amsterdam op slag verliefd op Leonie (30). Het koppel deelt een grote passie voor reizen, yoga en festivals. Rick heeft Leonie drie jaar geleden ten huwelijk gevraagd tijdens een romantische boottocht door Rotterdam. Leonie heeft Rick een half jaar geleden ook ten huwelijk gevraagd omdat ze hem ook een romantisch aanzoek gunt. Ze zien de Race om de Ringen als een groot avontuur en een fantastische ervaring.


Leonie en Rick

Bilal en Sanne

De 27-jarige Sanne en de 29-jarige Bilal groeien op in het Zeeuwse Zierikzee. Ze werkten allebei in dezelfde strandtent en daar werden ze stapelverliefd op elkaar. Door het verschil van afkomst en cultuur hebben ze bewezen dat ze elk obstakel kunnen overwinnen. Race om de Ringen zien ze als een grote nieuwe uitdaging.


Bilal en Sanne

Joeri en Renate

De 40-jarige Joeri en de tien jaar oudere Renate leerden elkaar kennen tijdens een avond stappen in het Gelderse Doetinchem. Het leeftijdsverschil was aan het begin even wennen, maar nu kunnen ze niet meer zonder elkaar. Renate heeft Joeri in hun favoriete sterrenrestaurant ten huwelijk gevraagd. Het koppel houdt van luxe en daarom zijn ze heel benieuwd hoe ze het gaan doen in de woestijn van Jordanië.


Joeri en Renate

Thomas en Susan

Voor de 37-jarige Susan was het liefde op het eerste gezicht toen ze vijftien jaar geleden de 38-jarige Thomas als DJ zag draaien. Voor Thomas was de vonk er nog niet, hij hield van zijn kunstenaarsleven en had geen ‘huisje-boompje-beestje’ wens. Maar Susan hield vol en nu zijn ze al vijftien jaar gelukkig en hebben ze twee prachtige dochters. Het koppel gelooft in het volgen van je hart en dat is precies waarom ze meedoen aan Race om de Ringen.


Thomas en Susan

Bjorn en Patricia

Patricia van 27 en Bjorn van 33 leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan. Na een tijdje sloeg de vonk over en werden ze verliefd op elkaar. Ze kregen op jonge leeftijd twee kinderen. Bjorn heeft Patricia vorig jaar ten huwelijk gevraagd op het strand in Portugal. Nu de kinderen wat ouder zijn en de verbouwing van hun huis klaar is, zijn ze op zoek naar wat spanning en avontuur. Met Race om de Ringen verlaat het koppel hun comfortzone en willen ze elkaar op een nieuwe manier leren kennen.


Bjorn en Patricia


Race om de Ringen 2022 kijken bij NLZIET

Race om de Ringen is vanaf 26 mei elke donderdag om 20.30u op RTL 4 te zien bij NLZIET. Heb je een aflevering van Race om de Ringen gemist? Of wil je de Race om de Ringen deelnemers op de voet volgen? Bij NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma. Probeer nu één maand gratis en kijk direct.