De zomercliffhanger van GTST kijk je nu alvast bij NLziet!

Het wordt een spannende avond in Meerdijk met ingrijpende gevolgen… Voor wie graaft Rik een kuil?

 

Vrijdag 7 juli 2017 wordt de laatste aflevering van dit seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden uitgezonden op tv. Bij NLziet kijk je de cliffhanger van GTST nu alvast vooruit.

 

Na een emotionele tijd wil Bing iets leuks organiseren voor Nina. Via diverse romantische aanwijzingen stuurt hij haar naar een locatie voor een ontmoeting, maar als Nina op de plek van bestemming aankomt staat haar een akelige verrassing te wachten.. Omdat Boks overvol is, hebben Maxime en Bill een romantisch avondje in haar atelier. Sjoerd en Rikki eten pannenkoeken met de kinderen in het café. Er is die avond ook een voorlichtingsavond van het AZC waar Rover en Amir speechen. Op hetzelfde moment repeteren Lucas en Felix voor hun danswedstrijd. Wanneer zij abrupt worden onderbroken, krijgt wat een gezellige avond had moet worden ineens een hele andere wending en vechten zij voor hun leven.

 

En Bing en Rik? Hun plan om Jos te ontmaskeren nadert een hoogtepunt. Maar net wanneer Rik Marco lijkt te hebben overgehaald om tegen Jos, alias ’De Beer’ te getuigen, wordt hij in de val gelokt. Aysen probeert dringend contact te zoeken met Rik. Tevergeefs. Als Rik vervolgens naast Bing wakker wordt in het bos realiseert hij zich dat er iets helemaal is mis gegaan. Iets dat verstrekkende gevolgen heeft voor alle Meerdijkers…

 

Benieuwd? Kijk nu alvast naar de laatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden.