Keuzemoment boerin Annemiek

Fans van Boer zoekt Vrouw volgen de boeren op de voet. De spraakmakende boeren geven normaal gesproken voor het keuzemoment nog niet veel prijs over hun keuzes, maar daar brengt Annemiek verandering in. De kandidate van Boer zoekt Vrouw stuurt vrij onverwacht niet één, maar twee mannen naar huis.


Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk direct!

 • npo logo

  Boer zoekt Vrouw Kerstspecial

  Fri 25 Dec • 21:50

  50 min

 • npo logo

  Hoe is het met boer Theo en met boer Jan & Pauline?

  Sun 07 Jun • 20:20

  50 min

 • npo logo

  Yvon steekt handen uit de mouwen bij boer Willem en gaat terug naar Aad

  Sun 31 May • 20:25

  49 min

 • npo logo

  Yvon praat bij met boer Herman en bezoekt bloemenboer Jaap

  Sun 24 May • 20:20

  50 min

 • npo logo

  Yvon gaat naar boer Henk, boer Marnix en ziet boerin Steffi

  Sun 17 May • 20:25

  49 min

 • npo logo

  De reünie

  Sun 10 May • 20:25

  62 minAnnemiek Boer zoekt Vrouw

Annemiek is de enige vrouwelijke boerin in dit seizoen. Ze wil maar al te graag een zorgzame man waarmee ze op de bank kan liggen en goede gesprekken mee kan voeren. Hij moet vooral zijn eigen ding doen, zodat zij kan focussen op haar bedrijf.


Na haar oproep, schreven 633 geïnteresseerden haar een brief. Uit deze brieven, selecteerde ze tien kandidaten. Uiteindelijk waren Jelte en Erik de mannen die met z’n tweeën overbleven voor de laatste dagen van de logeerweek. Uit die twee zou ze uiteindelijk haar keuze maken en met de gelukkige zou ze op romantische citytrip gaan.


Een onverwachte twist

Maar daar dacht Boer zoekt Vrouw-boerin Annemiek anders over. Ondanks dat ze Jelte een hele aardige jongen vindt, mist ze de chemie tussen hen. Gelukkig denkt hij daar precies hetzelfde over. Nu is dit nog niet zo’n verrassing, want het komt weleens vaker voor dat iemand eerder naar huis gaat omdat de klik er niet is.


Maar Annemiek geeft aflevering 9 van Boer zoekt Vrouw 2020 wel een hele onverwachte wending door naast Jelte ook Erik naar huis te sturen. Ze begon gevoelens te krijgen voor Erik, maar de afstand tussen Gelderland en Drenthe stond in de weg. Erik heeft namelijk ook een eigen bedrijf, dat hij natuurlijk niet zomaar op kan geven. Met die afstand en hun twee bedrijven zou een relatie onmogelijk zijn vond Annemiek. Een lange afstandsrelatie zag ze namelijk niet zitten.


In een voorstukje van aflevering 10 van Boer zoekt Vrouw 2020, zien we dat Erik zichtbaar geschokt met presentatrice Yvonne Jaspers praat. Hij heeft zijn spullen ingepakt en is klaar om te vertrekken. Toch lijkt het of hij wil blijven, want als Yvonne hem vraagt of hij wel weg wil, zegt hij “Nee”. Hij kreeg tijdens het gesprek met Annemiek ook niet echt de kans om te vertellen hoe hij erover dacht. Wat gaat er gebeuren? Vertrekt Erik of gaat hij straks toch met Annemiek op citytrip?


Ben je benieuwd hoe Boer zoekt Vrouw afloopt? Elke zondag kun je Boer zoekt Vrouw live kijken om 20.25u op NPO 1 bij NLZIET. Heb je een aflevering van Boer zoekt Vrouw gemist, omdat je op zondag andere plannen had? Bij NLZIET kun je gemakkelijk het hele seizoen terugkijken wanneer je maar wilt. Installeer de app op je smartphone, televisie of tablet. Probeer NLZIET de eerste maand voor slechts 0.01 en kijk alle afleveringen terug, ook die van eerdere seizoenen!


Veel kijkplezier!