De beste misdaadseries op een rijtje!

De beste misdaadseries op een rijtje gezet!

Ben jij ook zo dol op spanning en sensatie? Dan zijn deze Nederlandstalige misdaadseries echt wat voor jou!

 

Flikken Maastricht

Het succesduo Floris Wolfs en Eva van Dongen, twee rechercheurs in burger, worden elke aflevering geconfronteerd met de meest uiteenlopende politiezaken. De populaire politieserie speelt zich af in het pittoreske Maastricht en de verhouding tussen de twee rechercheurs staat regelmatig onder druk.

 

Moordvrouw

Vlijmscherpe politieserie waarin hoofdpersoon Fenna Kremer, gespeeld door Wendy van Dijk, samen haar recherche collega’s bijzondere zaken oplost.

 

Penoza

De misdaadserie Penoza volgt het leven van moeder Carmen van Walraven die zich gedwongen opwerkt als drugscrimineel in de door mannen gedomineerde onderwereld. In de bloedstollende serie zijn liquidaties, drugstransporten en familieproblemen de dagelijkse gang van zaken.

 

Smeris

Theo Kamp is de beste én de meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg.  Theo maakt deel uit van het hennepteam en gaat met collega rechercheur Willem Niessen de wilde strijd met de georganiseerde misdaad in Tilburg aan. De rechercheurs zijn nogal verschillend en dat zorgt voor flink wat komische maar vooral ook lastige situaties.

 

Vechtershart

Na een gevangenisstraf van 4 jaar wil voormalig kickbokskampioen Nick Roest zich weer terug knokken naar de top. De enige steun en toeverlaat die Nick na zijn straf nog overheeft is zijn drugsverslaafde broer David. Wanneer de wereld van de vechtsport ook nog eens wordt opgeschrikt door een liquidatie, lijkt de droom van Nick in duigen te zijn gevallen.

 

Voetbalmaffia

Johnny de Graaf leeft de Italiaanse droom. Hij speelt voor een Italiaanse topclub en woont met zijn vrouw en hun zoontje in een prachtige villa. Na een slechte periode wordt Johnny op de transferlijst gezet, langzaam maar zeker raakt hij verzeilt in de louche onderwereld van de sport. Kan Johnny hier nog wel aan ontsnappen?

 

Zwarte Tulp

De Zwarte Tulp geeft je een inkijkje in de duistere kant van de bollenstreek. Twee families strijden al jarenlang om het kweken van een zwarte tulp. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden.

 

Hollands Hoop

In de serie Hollands Hoop verhuist Fokke Augustinus, na het overlijden van zijn vader, met zijn vrouw en kinderen terug naar het ouderlijk huis. Zijn vader had een boerenbedrijf op het Groningse platteland, eenmaal aangekomen blijkt dat de boerderij een dekmantel is van een criminele organisatie.

Veel kijkplezier!