NLZIET wint iCulture Award 2018

Beste Apple TV-app van 2018

Vandaag maakte iCulture de winnaars van de iCulture Awards 2018 bekend. De award voor de beste Apple TV-app 2018 gaat dit jaar naar NLZIET!

 

Hierbij het oordeel van iCulture:

 

Waarom NLZIET de beste Apple TV-app 2018 is:

2018 lijkt hét jaar te zijn waarin Nederlandse partijen de Apple TV ontdekt hebben. In een stroomversnelling kwamen er Nederlandse Apple TV-apps bij. NLZIET gaf het startschot voor deze reeks aan apps en is wat ons betreft ook de beste van deze serie. Met de NLZIET-app kun je live naar alle populaire tv-programma’s via je Apple TV kijken en programma’s terugkijken.

 

De app maakt voor veel mensen de settopbox van televisieproviders overbodig, waardoor de Apple TV ineens een stuk aantrekkelijker geworden is. Daarnaast is de NLZIET-app in de maanden daarna regelmatig bijgewerkt, bijvoorbeeld met makkelijker zappen. Dit maakt daardoor de NLZIET-app de beste app voor de Apple TV van 2018. We zijn benieuwd wat in 2019 de verdere ontwikkelingen zijn.

 

Hier zijn wij het helemaal mee eens, bedankt iCulture! De Apple TV-app hebben we begin 2018 uitvoerig getest met onze abonnees en daarom ook: bedankt NLZIET-testers!