Vanaf 25 juli alleen nog ondersteuning op iOS 10 en hoger

Nieuwe streams

NLZIET is volop in ontwikkeling. We werken hard om NLZIET steeds beter en leuker te maken. Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om de live en replay streams te verbeteren. Dat was nodig, want vooral live tv-kijken “vanaf begin” werkte niet bij iedereen goed. Dit probleem hebben we aangepakt en daarom maken we sinds kort gebruik van nieuwe streams.

 

iOS 10 en hoger

De nieuwe streams zijn stabieler, maar vragen ook meer van de apparaten waarop NLZIET gebruikt kan worden. Vanaf 25 juli zal de NLZIET-app niet meer werken op een iPhone of iPad met een iOS versie lager dan 10. iOS 10 kan niet worden geïnstalleerd op de volgende apparaten: iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad Mini 1, iPhone 4S, iPod Touch (5de generatie) en oudere modellen. Wil je meer weten over de verschillende versies systeemsoftware, kijk dan naar de iOS Support Matrix.

 

Controleer of de systeemsoftware van je iPhone of iPad up-to-date is via Instellingen > Algemeen > Software-update. Vervolgens download je in de App Store download de nieuwste versie van de NLZIET-app.

 

Hulp nodig?

Lukt het niet om jouw iPhone of iPad te updaten naar iOS 10 of hoger en heb je geen andere mogelijkheid om NLZIET te blijven gebruiken? Je NLZIET-abonnement is altijd online opzegbaar via Mijn NLZIET.

 

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Ga naar help.nlziet.nl of neem contact met ons op via [email protected].