NS Extra Studentenactie

Kijk 2 maanden NLZIET voor €0,01!

Zoals vermeld in de actievoorwaarden, was het tot en met 31 december 2018 mogelijk om de actiecode in te leveren bij NLZIET. Helaas is deze actie nu afgelopen.

Actievoorwaarden

Bij deelname aan deze actie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing:

 • De actiecode kan tot en met 31 december 2018 worden ingewisseld.
 • De actiecode geeft recht op 2 maanden NLZIET voor €0,01 en daarna maximaal 12 maanden NLZIET voor €4,95 per maand. Wanneer het abonnement tussentijds gestopt en gestart wordt, wordt de reguliere prijs van €7,95 voor een maandabonnement gehanteerd.
 • Er kan maximaal één deelname per persoon worden geaccepteerd.
 • Er kan maximaal 12 maanden gebruik gemaakt worden van het aanbod van €4,95 per maand, daarna wordt het abonnement automatisch gestopt. Abonnees kunnen uiteraard zelf weer een abonnement starten met een betaling via de website.
 • Op het gebruik van de NLZIET dienst zijn de algemene voorwaarden alsmede de privacy- en cookievoorwaarden van NLZIET van toepassing, zie www.nlziet.nl. Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer deze voorwaarden.
 • De actiecode is niet overdraagbaar.
 • NLZIET is niet aansprakelijk voor eventuele druk- of zetfouten.
 • NLZIET kan eventuele frauduleus overkomende aanmeldingen weigeren.
 • Met het verzilveren van de actiecode gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
 • Voor vragen over deze actievoorwaarden kan je terecht bij NLZIET, Koos Postemalaan 4, 1217ZC Hilversum, [email protected]

Thuisblijven voor je favoriete tv-programma is vanaf nu verleden tijd!

 

Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Kijk op je tablet, smartphone, laptop of op het grote scherm via Chromecast, AirPlay, je smart tv of de Apple TV-app.

 

Je kijkt live en tot een week terug via de ingebouwde tv-gids naar de zenders NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5 en SBS9. Daarnaast kun je bijna alle programma’s in hoge kwaliteit en zonder reclame tot wel een jaar na uitzending terugkijken. Sommige programma’s zoals bijvoorbeeld GTST, The Bold and the Beautiful en De Spa kun je zelfs al kijken voordat ze worden uitgezonden op tv.

 

 

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Eindeloos online tv-kijken naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van de 12 grote Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

 

 • 837.380 minuten kijkplezier
 • Kijken waar en wanneer jij maar wilt
 • Vooruit, terug en live tv-kijken naar 12 zenders via smartphone, tablet, smart tv, Apple TV of laptop
 • Kijk tot wel 365 dagen terug
 • Opzeggen kan op elk moment
 • Het abonnement stopt automatisch na 14 maanden
Meer weten over NLZIET?
Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Tot wanneer ik kan ik mijn NS Extra actiecode gebruiken?
Je kunt de actiecode tot en met 31 december 2018 verzilveren.
Het lukt mij niet om mijn actiecode te verzilveren, wat nu?
Wat vervelend dat het inwisselen van de code niet goed gaat. Neem contact met ons op via het e-mailadres [email protected] o.v.v. NS Extra actie.
Hoe kan ik NLZIET opzeggen?
Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen door in te loggen op onze website en naar Mijn NLZIET te gaan en op het abonnementsoverzicht te klikken.